Tuesday, 9 July 2013

Tingkatkan Metabolisma Dengan Cinch Tea Mix





Hadapi masalah metabolisma yang slow, dah cuba diet sendiri tapi gagal, dah cuba kurangkan nasi dan bersenam tapi masih gagal, mungkin salah satu kurang berjaya adalah sebab metabolisma anda terlalu rendah dan tidak dapat membakar kalori dengan sebaik mungkin.
Di shaklee produk yg terbaik untuk menaikkan metabolisme adalah CINCH ENERGY TEA MIX, bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah untuk menggalakkan tenaga, memberi tenaga sepanjang hari.











Antara ekstrak utama yang ada di dalam Cinch Energy Tea Mix ni ialah :

  • Taurina
  • Rooibos Red Tea Extract–tumbuhan herba dari Afrika~dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • Green Tea Extract
  • White Tea Extract –teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
  • Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dari Jepun


Antara fungsi ekstrak utama Cinch Energy Tea Mix ini ialah:

1.MATCHA GREEN TEA- antioksida yang sangat tinggi- energy booster- metabolisme booster- bakar kalori up to 4 x ganda


2. TAURINA - menggalakkan metabolisme- lebih bertenaga- larutkan lemak- membantu menghasilkan otot tanpa lemak


3. WHITE TEA- membakar lemak – lemak berlebihan- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu- meningkatkan metabolisme


4. ROOIBOS RED TEA

 - melarutkan lemak- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak- agen detox yang kuat

Cinch tea ni dalam bentuk sachet dan senang nak bawa ke mana2, boleh bancuh panas atau sejuk, kalau nak cepat senang jer...masukkan dalam botol air lepastu shake2 sampai sebati dan terus minum,memang menyegarkan dan terus rasa bertenaga je sepanjang hari, nak jimat buat dalam botol besar dan boleh minum banyak kali.






Konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.

BERMINAT NAK DIET SEBELUM RAYA NI


APALAGI RAJIN2KANLAH JARI JEMARI ANDA UNTUK HUBUNGI SAYA YE



Untuk Info dan Order:

Nooreen Sharlizza Binti Mohd Zabir

Shaklee Independent Distributor | ID 949751
Facebook:Lyn lin
WhatsApp / SMS : 012 2745437



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


No comments:

Post a Comment