Friday, 1 November 2013

[PROMOSI NOVEMBER 2013]:Beli 6 botol vivix PERCUMA lagi 1 botol.

Assalamualaikum w.b.t

November sudah muncul kembali. Alhamdulillah. dan SHAKLEE muncul dengan PROMOSI NOVEMBERnya. untuk penggemar VIVIX. ini adalah rezeki anda. Alhamdulillah. boleh share dengan officemates, member-member or sesiapa sahaja yang berminat untuk try. sesiapa yang dah try confirm inilah peluang terbaik anda. mana tak nya sangat berkesan untuk awet muda, pesakit stroke dan banyak lagi penyakit serius lain.terbukti berkesan.

BELI 6 BOTOL PERCUMA 1

RETAIL price untuk VIVIX adalah RM475.00. Kalau anda betul-betul serius ingin membeli set promosi ini ringan2kanlah jari anda untuk hubungi saya untuk dapatkan harga yang lebih baik lagi.  ANDA NAK?cepat-cepat pm saya  :))


VIVIX SHAKLEE

Apakah sebenarnya Vivix ini?

~Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

~Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

~ Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Mempertahankan sel (cell defense)
2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

“ Dalam bentuk cecair, minum 1 sudu sehari, rasa macam cordial rebina yang pekat.”

Siapakah yang perlukan Vivix Shaklee?

-Golongan yang mengidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ

-Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah

- Golongan yang mempunyai masalah selaput mata/penglihatan

- Pesakit SLE

- Pesakit jantung

- Pesakit kencing manis

-Pesakit darah tinggi

- Pesakit gout

-Pesakit stroke

-Wanita yang mempunyai cyst

-Anti-penuaan

-Perokok tegar

- Ketagihan dadah
Jika ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan tak mahal pun compare dengan orang lain. kalau tak percaya sila tanya berapa harga yang d'jual d'blog ini compare dengan orang lain. kita sebagai pengguna patut memilih harga yang berpatutan untuk barangan yang sama. so? apa tunggu lagi?   






Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.



Untuk Info dan Order:
Shaklee Independent Distributor | ID 949751
Facebook:Lyn lin
WhatsApp / SMS : 012 2745437
                                           Blog :mamalyin.blogspot.com


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment