Monday, 20 January 2014

Set Slimming Shaklee

nak berkongsi Set Slimming Shaklee dengan anda semua:



Untuk kuruskan badan, kita semua perlu lalui 3proses utama ataupun 3proses asas. Ramai yang tak berjaya kuruskan badan setelah makan pelbagai produk dan setelah mencuba pelbagai cara. Jadi, 3proses utama ni perlu kita lalui untuk pastikan usaha kita membuahkan hasil yang kita impikan. Apa 3proses tu? .

1- DETOX / BUANG
Kenapa perlu detoks? Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Tahukah anda... kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa..)


2- BINA / PROTIEN
Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sehingga 35%. Selain itu, protein juga membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan meningkatkan perkembangan otot. Lebih menarik, protein mampu menjaga nafsu makan kita dan menjaga otot supaya bebas lemak. Shaklee menawarkan 2produk yang mengandungi Protein terbaik sebagai makanan tambahan untuk anda yang ingin menguruskan badan. Cinch Shake adalah antara minuman protein berperisa yang sedap dan hanya sesuai diambil oleh ibu yang tidak menyusukan bayi. Kandungan kalori Cinch Shake yang terlalu rendah dikhuatiri akan mengganggu tumbesaran bayi. Jadi, untuk anda ibu-ibu yang menyusukan anak..ESP atau Energizing Soy Protien adalah pilihan terbaik. Selain daripada membantu ibu dalam ushaa menguruskan badan, ESP juga membantu memperbanyakkan susu ibu dan membantu ibu memekatkan hasil susu perahan.


3- BAKAR 
Dalam proses membakar lemak dan memecahkan lemak serta menghalang penyerapan minyak dalam badan, Shaklee menyediakan 2pilihan vitamin yang mana kedua-dua vitamin ini boleh diambil oleh semua. Tidak kira ibu menyusukan anak atau tidak. Omega Guard dan Lecithin adalah pilihan terbaik untuk membantu proses bakar. Omega Guard mampu membuatkan anda rasa kenyang lebih lama. Dimana ia berfungsi sebagai agen yang mampu membuatkan anda kurang selera makan selain daripada membantu memecahkan lemak. Lecithin pula, berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak-lemak tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan. 







Testimoni















Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF dan hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.

Untuk Info dan Order:
Shaklee Independent Distributor | ID 949751
Facebook:Lyn lin
WhatsApp / SMS : 012 2745437


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.




Friday, 3 January 2014

[PROMOSI JANUARI 2014 - ALFALFA COMPLEX]:Beli 6 BOTOL PERCUMA 1.


Assalamualaikum & Selamat Tahun Baru 2014 kepada semua pembaca blog mamalyin.blogspot.com. Macam biasalah kan, masuk saja bulan baru mesti ada promosi baru dari Shaklee :) Promosi untuk bulan Januari 2014 ialah Alfalfa Complex Shaklee!. Jom kita kenal-kenal dengan lebih lanjut tentang Alfalfa Complex Shaklee ini.

Alfalfa merupakan sejenis herba yang mempunyai 1001 khasiat dan dikenali sebagai “Raja Segala Tumbuhan”. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.




Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950. Merupakan sumber semulajadi alfalfa dan pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air sebagai minuman herba semulajadi. Alfalfa complex Shaklee tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.



Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee:



1. Mengurangkan toksin dan merendahkan kolesterol
2. Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan
3. “Milk booster” bagi ibu yang menyusukan anak
4. Mengurangkan keputihan di kalangan wanita
5. Merawat asthma, resdung dan eczema
6. Mengurangkan paras gula di dalam darah
7. Merawat masalah sembelit dan gastrik
8. Menghangatkan hubungan suami isteri 
9. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
10. Memberi kelegaan semasa haid 
11. Membesar dan menegangkan payudara
12. Merawat arthritis
13. Memulihkan urat selepas bersalin
14. Menghilangkan kelesuan dan tekanan
15. Mencuci hati,darah & usus (detoks)

LAGI KEBAIKAN ALFALFA KLIK SINI...


Alfalfa Complex Shaklee ini tidak terhad kepada perempuan sahaja ye. Lelaki pun boleh makan sekali tau. Individu yang tidak dibenarkan mengambil Alfalfa Complex Shaklee:

  • SLE tak boleh amik alfalfa kerana alfala mengandungi sejenis asid amino L-canavanine yang menyebabkan pesakit SLE menjadi keradangan
  • Wanita mengandung tak dinasihatkan mengambil alfalfa kerana alfalfa boleh induce kedatangan haid & menyebabkan keguguran
  • Anemia tak boleh amik alfalfa kerana ia boleh memusnahkan sel darah merah.


Beli 6 botol, anda akan dapat percuma lagi 1 botol Alfalfa Complex Shaklee . Berbaloi betul! Cepat dapatkan Alfalfa Complex Shaklee sebelum 31 Januari 2014 ini! Alfalfa Complex Shaklee terdiri daripada Alfalfa Small (330tabs) & juga Alfalfa Large (700 tabs).


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF dan hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.

Untuk Info dan Order:
Shaklee Independent Distributor | ID 949751
Facebook:Lyn lin
WhatsApp / SMS : 012 2745437


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.